قرار گرفتن مقدار کمی کامپوزیت روی سطح دندان خشک کردن آن (اتصال کامپوزیت و خشک کردن آن با نور مخصوص ممکن است چند بار و چند لایه انجام شود)
- ثبات سطحی کم نسبت به لمینت دندان (رنگپذیری و مقاومت کم به سایش)
قرار دادن و فرم دادن لایههای کامپوزیت بر روی دندانها: مواد کامپوزیت به صورت لایه به لایه بر روی دندانها قرار میگیرند و هر لایه به دقت فرم داده میشود.
رعایت توصیههای دندانپزشک در مورد نحوه مراقبت از کامپوزیت دندان و رعایت بهداشت دهان و دندان موجب افزایش دوام و ماندگاری کامپوزیت میشود.
مرحله اول این فرایند، تمیز کردن دندان است. برای اطمینان از اتصال قوی کامپوزیت به دندان، دندانپزشک با پولیش کردن سطح دندان، هرگونه لکه، پلاک، یا جرم را از بین میبرد. بعد از تمیزی نوبت به آماده کردن دندان یا دندانها میرسد.
افرادی که به دلیل عدم رعایت بهداشت دهان و دندان دندانهای شکسته، ترکخورده یا فرسوده دارند و نیاز به ترمیم زیبایی دارند.
. را برطرف میکند. سپس در مرحله دوم کامپوزیت دندان در طی چند جلسه اجرا میشود.
برای روشن کردن دندانهای زرد و زیبایی طرح لبخند هم از کامپوزیت استفاده میشود که در این حالت به آن کامپوزیت ونیر میگویند.
برخلاف تصور برخی افراد، کامپوزیت به دندان طبیعی شما آسیبی نمیرساند. جنس کامپوزیت از ماده خمیرمانندی است که با یک نور آبی تثبیت میشود.
تکنیکهای نادرست میتوانند باعث آسیب به بافتهای اطراف دندان و افزایش درد شوند.
کامپوزیت دندان یک روش موقت بوده و تنها ۵ تا ۷ سال دوام دارد.
برخی افراد بلیچینگ دندان را با کامپوزیت دندان یکسان میدانند، در حالی که شباهت این دو تنها در سفید کردن دندانها است.
همچنین، لمینتها دارای ماندگاری بالا و مقاومت به لکهگیری هستند. با این حال، نصب لمینت سرامیکی نیاز به حذف بخشی از ساختار طبیعی دندان دارد و فرایند نصب ممکن است زمانبر و پیچیده باشد.
کامپوزیتها یک راهنمای رنگی به همراه خود دارند که دندانپزشک با مراجعه شرایط کامپوزیت دندان به آن، رنگ مناسب را برای هر فرد انتخاب میکند.
Comments on “کامپوزیت مناسب چه دندان هایی است؟”